Air Asia Group

Air Asia start restaurant met alleen maar vliegtuigmaaltijden

Luchtvaartmaatschappij AirAsia meent zulk lekker Aziatisch eten aan boord van de vliegtuigen te serveren, dat ze restaurants opent die gerechten aanbiedt die zijn gebaseerd op de vliegtuigmaaltijden.

 AirAsia, de eerste prijsvechter in het Aziatische luchtruim, heeft vandaag in zijn thuishaven Kuala Lumpur het eerste restaurant geopend, genaamd Santan T&Co.

De baas bij AirAsia, Tony Fernandes, voorziet naar eigen zeggen dat de klanten het vliegtuigvoedsel ook op de grond zo smakelijk zullen vinden, dat deze uitspanning uitgroeit tot een keten met vestigingen over heel de wereld. Eind 2020 moeten het er volgens de baas van de restaurant-tak, Catherine Goh, vijf zijn en binnen vijf jaar kunnen het er honderd zijn met behulp van franchising.

AirAsia heeft steeds meer activiteiten naast de luchtvaart, vooral op het internet. zoals de BigPay financiële dienstverlening of de reisagent AirAsia.com.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jose Van Hauwaert

    De beste LOW BUDGET Airline wereldwijd voor het 11 de opeenvolgende jaar.

Lees meer