photo_news

Altijd graag prins of prinses geweest? Dan heeft Disneyland nu het aanbod van je leven

Velen dromen ervan, maar het is weinigen gegeven: een echte prins of prinses worden. Maar Disneyland Parijs brengt daar nu verandering in, want het pretpark - dat dit jaar zijn 25ste verjaardag viert - is op zoek naar acteurs en actrices die in de huid willen kruipen van de bekende Disneyfiguren van koninklijken bloede.

Lijk je op de prins van Assepoester of toch meer op Aladdin? Heb je altijd gevonden dat er wel iets van Ariël of Belle in je zat? Dan mag je deze kans niet voorbij laten gaan, zo klinkt het. "We zoeken energieke en enthousiaste mensen die als een van de Disneyprinsen of -prinsessen mee willen stappen in onze parade of meet and greets willen doen met de bezoekers van ons park", klinkt het. "Enige voorwaarde: je moet er wel op lijken."

Verder moet je ook minstens 18 jaar zijn, Engels of Frans spreken en tussen 137 en 192 centimeter groot zijn. Disney biedt zowel contracten van onbeperkte duur aan als seizoenscontracten, afhankelijk van het profiel. Seizoenscontracten starten tussen oktober en december en duren minstens vier maanden. Wat de precieze voorwaarden daarvan zijn is niet duidelijk.

Kandidaten kunnen alle details vinden op deze website en zich daar ook inschrijven voor de auditie op 15 september in Amsterdam.

Lees meer