In vlog 17 wandelt Arne door de jungle van Australië.
rv In vlog 17 wandelt Arne door de jungle van Australië.

Australië is meer dan schattige koala's en kangoeroes: Arne ontdekt de 'enge' jungle

Arne Down Under: Vlog 17

Arne trekt de Australische jungle in op zoek naar watervallen en mooie plekken om te zwemmen. Maar hij ontdekt er al snel dat het land niet alleen schattige beestjes heeft. Arne verliest in de jungle ook even zijn hoffelijkheid tegenover zijn vrouwelijke medereizigers, maar dat is hem snel vergeven. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Vier maanden lang trekt Arne Vanhaecke in Australië rond met zijn gitaar in de hoop er snel aan de bak te komen met zijn muziek. Iedere dinsdag en vrijdag om 19.00 uur lanceert hij de vlog ‘Arne Down Under’ op HLN.

Wil je Arne een tip geven, aanmoedigen of gewoon eens hallo zeggen? Je kan hem bereiken via WhatsApp op het nummer 0474/49.13.00 of via mail: arne@hln.be.

7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Cat People

    Zit ook in Australië. Weet niet wie die flauwe kerel is, maar hij had zich beter even op voorhand voorbereid alvorens zo’n gezeik te vertellen. Maakt zich ontzettend belachelijk btw!

  • Yves Hinnekens

    Iemand die denkt dat hij de enige is dat in Australië heeft rondgereisd... Misschien had hij beter voordien biologie gestudeerd

Lees meer