4 Annelies Biard en Christophe Philippart uit Lokeren baten b&b Abeniss uit in het Spaanse Benissa.
RV Annelies Biard en Christophe Philippart uit Lokeren baten b&b Abeniss uit in het Spaanse Benissa.

Exclusief voor abonnees

Belgen met B&B's in buitenland: “De telefoon staat weer roodgloeiend”

Belgen die bed and breakfast uitbaten in buitenland merken hoe twijfel over zomervakantie toeneemt

“Ga niet op reis.” Het advies van Marc Van Ranst is klaar en duidelijk, nadat onder meer in Spanje en Portugal enkele regio’s opnieuw in lockdown gingen. “En zo zal het de hele zomer zijn”, waarschuwt de viroloog. Meteen sloegen heel wat Belgen aan het twijfelen: “Gaan we dan nog wel op reis?” Landgenoten die een bed and breakfast uitbaten in het buitenland, kregen intussen al heel wat ongeruste telefoons van gasten die deze zomer een kamer geboekt hebben. Eén van hen doet deze zomer niet eens meer open: “Ik raad iedereen af nu op reis te gaan.”

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • LUC VAN DER VEKEN

    Dat is normaal dat die uitbaters zeggen dat het veilig is. Maar tussen zeggen en zijn is een hemelsbreed verschil. Dommeriken die nu op reis gaan. Dit is miserie voor uzelf gaan opzoeken.

Lees meer