4 Chelsea, de kunstzinnige buurt tussen Downtown en Midtown, New York.
Silvie Bonne Chelsea, de kunstzinnige buurt tussen Downtown en Midtown, New York.

Exclusief voor abonnees

Belgische schrijft eerste Instagram-reisgids voor New York. "Sociale media beïnvloeden onze manier van reizen," verklaren reisexperts

De Belgische fotografe Silvie Bonne (41) schreef met "NYC Guide for Instagrammers" de eerste reisgids voor sociale media-adepten, waarin reistips gepaard gaan met advies voor een mooie Instagramfoto. Voorlopig de eerste Instagram-reisgids, maar waarschijnlijk niet de laatste. "Sociale media bepalen steeds meer hoe we reizen en naar waar we gaan," leggen reisexperts uit. 

Een reisgids die er meteen ook voor zorgt dat jouw kiekjes met de juiste hashtags op Instagram belanden. Dat is het opzet van "NYC for Instagrammers" van de Brugse fotografe Silvie Bonne, die momenteel tijdelijk met haar zoontje en vriend in New York woont. Ze selecteert daarin 100 fotogenieke plekken in New York die een bezoekje waard zijn. Van klassiekers als Brooklyn Bridge en Chinatown, tot verborgen plekjes waar je een cupcake kan eten die veel likes oplevert.

Je hebt 23% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • christianne bruyland

    super, ben ook steeds op zoek naar speciale plaatsen om een foto te maken en dat hoeven niet steeds toeristische trekpleisters te zijn in de regio zelf...ook de wandelroutes die we kunnen downloaden zijn meestal de moeite waard als je de stad nog niet kent

Lees meer