(Illustratiefoto)
nekkerman (Illustratiefoto)

Exclusief voor abonnees

Krijg ik mijn geld terug als ik niet durf reizen? En mag ik Spanje doorkruisen om naar Portugal te gaan? Alle vakantievragen opgelijst

Straks genieten van een zonovergoten vakantie in het buitenland of voor de zekerheid toch maar opteren voor die trip naar de Belgische kust of Ardennen? Kan ik naar mijn all-in hotel in Turkije? Vaart de overzetboot naar Noorwegen uit? En kan ik mijn geld terugkrijgen als ik simpelweg niet dúrf te vertrekken? Test-Aankoop lijst de meest prangende reisvragen en -antwoorden op.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Peter Duerinckx

    Wij waren door Covid-19 verplicht om thuis te blijven,hadden wel recht op een voucher.Maar het probleem was in het hondenhotel,kregen we ons voorschot van 100euro niet terugbetaald!Dat vind ik nu wel duidelijk overmacht...!Is daar iets aan te doen?

  • Leo Wouters

    Wouters Moet men zich laten testen en wat kost zulke test. Allemaal vragen zonder antwoorden. Hoelang wachten op de uitslagen.

Lees meer