Illustratiefoto.
thinkstock Illustratiefoto.

Na de hitte van deze week: dubbel zoveel lastminutes naar hotel met waterpark

De hitte van de afgelopen dagen doet de Belg snakken naar afkoeling. Volgens Neckermann worden er sinds deze week meer dan dubbel zoveel lastminutevakanties geboekt naar hotels met waterparken. Vooral Turkije valt in de smaak.

We ontsnappen net aan een officiële hittegolf, maar toch was het de afgelopen week tropisch warm, met verschillende ‘hittedagen’ waarop het kwik tot 30 graden steeg. Dat zorgt ervoor dat er veel Belgen toch nog een vakantie boeken naar de zon - maar vooral ook naar het water.

Volgens Neckermann zouden er sinds het begin van de week maar liefst 2,5 keer meer lastminutes worden geboekt naar hotels met waterparken. De populairste bestemming blijkt Turkije (40 procent), gevolgd door Griekenland (25 procent) en Egypte (15 procent).

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Bernd Vaes

    Ja, ze ontvluchten de hitte en boeken dan maar snel een reis naar een tropische vakantiebestemming. Hoe raar een mens kan reageren! Goed, misschien (waarschijnlijk) is de hitte daar minder drukkend door minder vochtigheid in de lucht, maar even gevaarlijk als bij ons...

Lees meer