Er ontstonden lange files aan de betaalterminals.
Twitter Er ontstonden lange files aan de betaalterminals.

Opnieuw een panne: betalingen met de kaart lukken niet in Disneyland Parijs

Disneyland Parijs kent vandaag problemen met de betaalterminals in het park. Betalingen met de kaart lukken niet, maar tickets kunnen wel nog aangekocht worden. Volgens een woordvoerster wordt alles in het werk gesteld om de problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Het pretpark werd twee dagen geleden nog getroffen door een grote elektriciteitspanne. Een deel van de attracties lag toen zowat drie uur stil. Disneyland bleef toen wat langer open om de verloren tijd voor bezoekers te compenseren.

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • anni degraeve

    wij zijn er geweest op 6 september 2019 en toen waren al meer als 10 attracties gesloten. Plus de drank en snacks (maaltijden kan je het niet noemen), zijn echt erover. En teveel personeel dat staat te praten en niks doet .... never again ! Ga naar Orlando.

  • Stefan Leroy

    Disneyland heeft voor mij al af gedaan veel te duure inkom veel atracties dicht veel te duur om te eten geef mij maar Europa park in de plaats

Lees meer