3 In juni opende Pairi Daiza de achtste wereld, ‘The Last Frontier’.
In juni opende Pairi Daiza de achtste wereld, ‘The Last Frontier’.

Pairi Daiza haalt voor het eerst twee miljoen bezoekers

In 2019 heeft Pairi Daiza 2.016.000 bezoekers verwelkomd tijdens het seizoen dat loopt van begin april tot half november. Dat is een record, in 2018 was de twee miljoen namelijk nog niet bereikt. Dat heeft het dierenpark uit Brugelette aangekondigd op Twitter.

Gisteren sloot Pairi Daiza het seizoen van 2019 af. Voor het eerst in 25 jaar opent het park haar deuren ook in de kerstvakantie. Bezoekers kunnen tussen 14 december en 5 januari het park in kerstsfeer bezichtigen.

Afgelopen juni opende Pairi Daiza de deuren van een achtste wereld, ‘The Last Frontier’, die bezoekers meeneemt naar Brits Columbia. Daar ontdekken ze de eerste indianenstammen, maar vooral ook de fauna en flora van de regio in het westen van Canada. Met de opening van de nieuwe wereld kunnen bezoekers voortaan ook verblijven in een hotel in het hart van het park. 

3 De twee babypanda’s van Pairi Daiza, die vorige week donderdag 100 dagen oud waren.
BELGA De twee babypanda’s van Pairi Daiza, die vorige week donderdag 100 dagen oud waren.
3

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • edwig Impen

    vreesde ik al lang voor. een mooi, gezellig en leuk domein waar de gezelligheid opgeofferd wordt tvv het grote geldgewin.

Lees meer