2 De meeste vliegtuigen staan aan de grond en toch is ‘vliegen’ vandaag spotgoedkoop.
AFP De meeste vliegtuigen staan aan de grond en toch is ‘vliegen’ vandaag spotgoedkoop.

Exclusief voor abonnees

Reissector pakt uit met stuntprijzen voor deze zomer. Maar moet je er in deze coronatijden al op in gaan?

Heen en terug naar de VS voor amper 180 euro, vliegen naar exotische bestemmingen als Zanzibar en Gambia ín schoolvakanties voor een paar honderd euro, een retourtje Zuid-Amerika aan halve prijs. De reissector probeert geld in het laatje te krijgen door stuntprijzen. Tevergeefs. “We moeten er niet flauw over doen: niemand boekt vandaag een reis.”

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

68 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • emiel wouters

    Als je eens moest weten hoe mooi je dorpje of stadje is, je zou verschieten. Mensen, wij wonen 50 j in Leuven en niet te geloven wat wij al allemaal tegen gekomen zijn. Wij lopen loepen van 8 tot 10 km. Wij gaan elk stukje van Leuven af, en Oh wat hebben wij in die 50 j gedaan? Wandelen in andere dorpjes en streken. Ontdek eens je eigen omgeving, je weet niet hoe mooi het is. Een CORONA-vakantie waard in eigen huis.

  • Emi De graeve

    minder vliegtuigen boven onze kop is heerlijk. Dat is zoal vakantie :-)

Lees meer