PHOTO_NEWS

Rode Kruis enthousiast over eerste bloedinzameling in Plopsaland

Entertainmentgroup Plopsa heeft het certificaat 'Onderneming met een hart' gekregen van Rode Kruis Vlaanderen, naar aanleiding van de eerste bloedinzameling in Plopsaland De Panne. Het was Studio 100-topman Gert Verhulst die het certificaat vandaag in ontvangst nam.

Plopsaland De Panne verwelkomde deze avond heel wat bloeddonoren in de Foyer van het Plopsa Theater. Het park kon hiervoor rekenen op zijn personeel, maar ook heel wat bezoekers toonden hun goed hart. Bezoekers die bloed gaven, kregen een gratis toegangsticket en werden getrakteerd op een ijsje.

"We vinden het zeer belangrijk om als organisatie een bijdrage te kunnen leveren aan de maatschappij. We zijn dan ook trots op deze mooie opkomst en willen iedereen van harte bedanken", reageert parkmanager Wim Wauters.

Gert Verhulst trad hem bij. "We zijn blij dat we met dit initiatief het goede voorbeeld kunnen geven en hopen van harte dat heel wat mensen zich aangesproken zullen voelen om hun steentje bij te dragen aan deze levensnoodzakelijke bloedinzamelingsacties."

Ook Rode Kruis Vlaanderen toonde zich tevreden met het initiatief. "Gedurende de zomermaanden kampen we steeds met een bloedtekort omdat veel donoren met vakantie zijn", aldus Nele De Vos. "We zijn dus erg enthousiast over de samenwerking met Plopsa."


Lees meer