Links: op dit feestje in Saint-Tropez is het aan de bar drummen als altijd. Rechts: dj Charlotte De Witte speelt op Sicilië een set voor een vol huis: niet zo coronaproof, lijkt het.
VTM/RV Links: op dit feestje in Saint-Tropez is het aan de bar drummen als altijd. Rechts: dj Charlotte De Witte speelt op Sicilië een set voor een vol huis: niet zo coronaproof, lijkt het.

Exclusief voor abonnees

Toeristen feesten alsof corona nooit heeft bestaan: “Niet gek dat virus opflakkert”

Terwijl de toeristische sector zich dubbel plooit om Vlamingen veilig op reis te krijgen, dreigt een handvol toeristen die inspanningen te verpesten. Onder meer vanuit Frankrijk, Kroatië en Griekenland duiken beelden op van mensen die opeengepakt feestjes bouwen. Een Vlaming in Cap d'Agde getuigt: "Het virus zal nog harder toeslaan dan ervoor."

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

149 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • chris velde

    "MASSALE uitbraak? Van de honderdduizenden bezoekers zijn er 100 positief getest? Hoe massaal is massaal? En hoe gemakkelijk de oorzaak te vinden in sexuele activiteiten!

  • Kristof Husson

    Mijn vraag is dan. Aan wie ligt het? De staat? De eigenaars die de regels aan hun laars lappen? Of de jeugd?? Wie gaat het gelag weer betalen?

Lees meer