AFP

Vlucht omgeleid nadat man toiletten besmeurt met uitwerpselen

Een vlucht van United Airlines die op weg was van Chicago naar Hongkong is donderdag omgeleid naar Alaska nadat een passagier zijn uitwerpselen had uitgewreven in twee toiletten van het toestel.

“We kregen een bericht binnen over een passagier die de toiletten had bevuild met zijn eigen uitwerpselen,” vertelde luitenant Joe Gamache van de luchtvaartpolitie van Anchorage aan Reuters.

De 22-jarige reiziger, een man met een Vietnamees paspoort en een verblijfsvergunning voor de Verenigde Staten, werd donderdag geboeid van het vliegtuig gehaald. Na ondervraging door de autoriteiten met bijstand van een vertaler werd hij naar het ziekenhuis van Anchorage overgebracht voor een evaluatie van zijn mentale toestand.

De man heeft niemand bedreigd, zegt Gamache, die eraan toevoegt dat de Vietnamees voorlopig niets ten laste werd gelegd.

De 245 andere inzittenden van het vliegtuig kregen van luchtvaartmaatschappij United Airlines een hotelovernachting aangeboden. 

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • stijn rogiers

    De vliegende spetter!

  • Thierry Vansweevelt

    Er zit wat bijeen op het openbaar vervoer... bah bah... ben ook weer ziek van 1 vlucht

Lees meer