4 Op de achterbank ligt een luchtmatras met kussens en een dekentje.
RV Airbnb Op de achterbank ligt een luchtmatras met kussens en een dekentje.

Vrouw verhuurt achterbank van auto voor 9 euro per nacht op Airbnb

Een vrouw uit Groot-Brittanië biedt haar auto als vakantieverblijf aan op Airbnb. Voor amper 9 euro per nacht kan je er overnachten. De locatie ligt op een steenworp van de kust, en op amper een uurtje rijden van London.

Wie logeert bij Desiré Cyprien, kiest volgens de advertentie voor een gezellig en betaalbaar kampeerverblijf. De locatie is een tuin in Sheerness-on-sea, vlakbij het strand. “De wagen staat in een omheinde achtertuin in Beach Street, waarin ook andere gasten kunnen logeren”, meldt de advertentie. Die slapen bijvoorbeeld in een caravan of een tent. “Op verzoek van de huurder kan de wagen ook naar de voortuin verplaatst worden. Gasten krijgen een sleutel voor toegang tot de achtertuin en kunnen de buitenfaciliteiten zoals toilet, wastafel, tafel en stoelen gebruiken.” Indien gewenst, is een ook toilet binnen beschikbaar.

4 Toilet en wastafel zijn in de prijs inbegrepen.
RV Airbnb Toilet en wastafel zijn in de prijs inbegrepen.

Foto’s tonen een luchtmatras met kussen en dekentje, op de achterbank van een Nissan Juke - een kleine SUV. Reizigers kunnen hun bagage opbergen in de koffer. Ze krijgen een sleutel van de auto, zodat ze hun kamer kunnen afsluiten.

4 De locatie ligt vlakbij het strand, en op een uurtje rijden van London.
RV Google Maps De locatie ligt vlakbij het strand, en op een uurtje rijden van London.

Voor de advertentie van de wagen zijn er nog geen recensies, maar Desiré verhuurt ook andere accomodaties. Zo staat er in haar tuin ook een caravan (17 euro per nacht) en een tent (9 euro per nacht). Huurders kunnen dus tijdens hun verblijft ook kennismaken met andere vakantiegangers.

4 Desiré verhuurt in haar tuin ook nog een caravan en een tent, en in haar huis een kamer.
RV Airbnb Desiré verhuurt in haar tuin ook nog een caravan en een tent, en in haar huis een kamer.

Citytrip naar London

Voor al haar accomodaties samen schreven al 67 bezoekers een recensie. Paula uit London bijvoorbeeld ging er naartoe met haar kindje, een kleuter. “We hadden een geweldige tijd in de caravan van Desiré”, schrijft ze. “Dichtbij het strand en er was een leuke zandbak en speeltuin in de buurt. Goede prijs en Desiré was een geweldige gastheer!” 

Ook voor een citytrip blijkt het een geschikte locatie. “Als je 2-4 dagen naar Londen gaat en een schone plek nodig hebt om te slapen, met goede communicatie, tegen een redelijke prijs, is dit de perfecte plek”, zegt Jakub uit Warschau.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer