Rv

Walibi doopt gloednieuwe zone Exotic World, met funcoaster Tiki-Waka

 Walibi heeft vandaag 'Exotic World' ingehuldigd, een zone die volledig gewijd is aan Polynesië. U vindt er onder meer de nieuwe attractie 'Tiki-Waka'. 

Aan de oprichting kleeft een prijskaartje van 7,8 miljoen euro. Exotic World is onderdeel van een vernieuwingsplan dat in totaal een slordige 100 miljoen zal kosten. Tegen het jaar 2022 moet het pretpark in Waver er voor 75 procent anders uitzien.

Tiki-Waka is een funcoaster die zich over een afstand van 564 meter tot 21 meter hoog slingert. De attractie is eigenlijk al sinds 7 april in gebruik. In de nieuwe Exotic World kan de bezoeker ook een tiki-trail-parcours afleggen, met torens die via bruggen met elkaar verbonden zijn. 

4,2 miljoen euro van het budget werd besteed aan de uitbreiding van Aqualibi, de nieuwe versie van het waterpark van Walibi dat tijdens de voorbije paasvakantie werd geopend.

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Aster Phoenix

    Ik wacht liever op die Hyper Coaster die ze over enkele jaren gaan bouwen.

  • Alain Spreutels

    Trekt op niks....liever de trein in Euro Disney, faster en meer sensatie.

Lees meer