2 Brussels Airport lijkt deze dagen bijna een spookluchthaven.
Photo News Brussels Airport lijkt deze dagen bijna een spookluchthaven.

Exclusief voor abonnees

Wat met de zomervakantie? Alle vragen over uw reisplannen beantwoord

De paasvakantie beleven we al zeker in ons kot. Maar hoe zit het met komende zomer, nu vandaag ook alle campings, bungalowparken, vakantiehuisjes en AirBnB’s moesten sluiten? Alle vragen over uw reisplannen beantwoord.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • emiel wouters

    Eens een keertje doen zoals de minstbedeelden is ook een goede denkoefening. "Wat ga ik vandaag laten wegvallen, een boterham of een glas water". En dan weet je het antwoord wel. Die maken zich geen zorgen over verlof. maar doen tenminste de moeite om met elkaar te praten, al is het maar om te bedelen. Laat ons daar eens een voorbeeld aan nemen. En praat eens tijdens de vakantie met uw buren. Ge weet niet hoe rustgevend dit kan zijn.

  • Mario Audenaert

    @Wendy Vandereyken. Als mijn zomervakantie (Juni) verboden wordt,is er geen ruimte meer om de getroffen horeca te steunen.En zo zijn er wel heel wat meer denk ik. Heb een groot budget gespendeerd aan vluchten en hotel.Niet zeker of we dat geld ooit terug zien.

Lees meer