Annelies & Joris maakten in de aflevering van gisteren een einde aan hun huwelijk.
VTM Annelies & Joris maakten in de aflevering van gisteren een einde aan hun huwelijk.

‘Blind getrouwd’-kijkers niet mals voor Annelies: “Waarom deed ze mee?”

Gisteren bleek in ‘Blind Getrouwd’ dat drie van de vijf koppels met elkaar wilden doorgaan. Dat naast Lenny en Jolien ook Joris en Annelies dat níet wilden, was voor de kijkers absoluut geen verrassing. Toch lijkt het erop dat Annelies na haar ‘scheidingsspeech’ alle krediet bij de kijkers heeft verloren.

Na een huwelijk van vijf weken kozen de Annelies en Joris gisteren voor een scheiding in ‘Blind Getrouwd’. Beiden zakten ze met een speech in hun binnenzak af naar het gemeentehuis van Pelt om elkaar dat nieuws te melden. “Ik zou niets liever willen dan het avontuur met jou verderzetten, maar hoe verdrietig ik me er ook bij voel, voelt het toch beter als we niet getrouwd blijven”, had Joris daarin te vertellen. 

Een gedachte die Annelies deelde. “Ondanks de leuke momenten, voelde ik geen relationele klik”, las Annelies vlijtig af van haar brief. De ‘Blind Getrouwd’-kijkers, die enkele weken geleden nog verdeeld waren over de intenties van Joris en Annelies, ergerden zich nu voornamelijk aan de Vlaams-Brabantse. “Ze lijkt wel een ijsblok”, “Mijn cactus heeft meer gevoelens” of “Waarom heeft ze zich ingeschreven? Trap het af Joris” en “Goed dat Joris haar eerst heeft gedumpt”, klinkt het onder meer op Twitter. 

Lees verder onder de tweets.

Ook de manier waarop de kleuterleidster haar boodschap overbracht, beroerde de gemoederen. Annelies las de woorden die ze had voorbereid netjes af van een brief die ze bij zich had. “Is ze nu haar nieuwjaarsbrief aan het voorlezen?” en “Het einde van Annelies haar brief: Je liefste kapoen, Annelies.” of “Ze doet precies een spreekbeurt van het vijfde leerjaar”.

56 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Yelene dekann

    Ach mensen het is TV he, ik zou mij eerst gevleid voelen met die bloemen, maar als het niet klikt klikt het niet, gevoelens kun je niet commanderen, ik zou het ook niet verdragen dat iemand zo aan mij vast plakt dat ik het liefst van al zou gaan lopen, dan verkil ik ook. Met de beste bedoelingen waarschijnlijk van Joris,iedereen is zoals die is en daar is niets mis mee en faken is nog slechter . Het is spijtig maar ja...

  • DIRK VAN DESSEL

    Joris is een gelukzak dat hij aan haar is kunnen ontkomen ; voor niet elke man loopt het immer zo goed af, ik kan er van meespreken....

Lees meer