3
Dieter Bacquaert

Exclusief voor abonnees

"Dokter en moeder moeten beloven niet zot te doen": Niels Destadsbader verbijt rugpijn tijdens ‘Vlaanderen Feest!’

Normaal danst of springt Niels Destadsbader (30) op het podium, maar tijdens 'Vlaanderen feest!' hield hij zich op doktersbevel rustig. De zanger is nog steeds aan het herstellen van een zware rugblessure en hoopt binnen twee weken weer de oude te zijn. "Intussen woon ik opnieuw bij mijn ouders en ze houden me goed in de gaten."

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • carine page

    "herstellen van een zware rugblessure" en "hoopt binnen twee weken weer de oude te zijn"... en dat in 1 enkele zin! Misschien moet je eens praten met mensen die met rugklachten kampen, die weten waarover ze het hebben... En ik kan erover meepraten! Is geen lachertje... Al meermaals wekenlang opgenomen geweest in het ziekenhuis, en ondertussen al 19 jaar ongewild op invaliditeit!

  • Bern Vermeulen

    Ik werkte ook met rugpijn, als het echt pijn doet kan je heel eenvoudig niet werken, maar van een gewone mens schrijven ze niet in de boekskes, of je moet iets heel ongewoon doen.

Lees meer