5
Dieter Bacquaert

‘Familie’-acteur Jan Van den Bosch trouwt met jeugdliefde Fran

Acteur Jan Van den Bosch, beter bekend als Zjef uit de VTM-soap ‘Familie’, is deze voormiddag in het huwelijksbootje gestapt met zijn Fran. De twee zijn al vijftien jaar een koppel en hebben samen twee kinderen.

Onder een stralende zon en in een prachtige outfit, die ze samen hebben gekocht, gaven Jan Van den Bosch en zijn Fran elkaar hun jawoord in het gemeentehuis van Grimbergen. De ‘Familie’-acteur koos voor zijn schoonbroer als getuige, Fran haar getuige was dan weer Evelien Van Hamme, die Tinne speelt in de Eén-reeks ‘Dertigers’. Na het wettelijk gedeelte was het tijd voor de ceremonie. Daar zong Jan een zelfgeschreven nummer terwijl hij zichzelf begeleidde op gitaar. Daarna kon het feest pas echt losbarsten. Het koppel koos voor een huwelijksbal met veel dansen en livemuziek. “We gaan ons niets aantrekken van wat de rest doet, maar kiezen voor onze eigen aanpak”, vertelden de twee aan Story. Ook verschillende collega’s van ‘Familie’ waren aanwezig op het feest.

Aanzoek tijdens motortrip

Jan en Fran zijn al vijftien jaar samen, maar pas vorig jaar vroeg hij haar ten huwelijk tijdens een motortrip in Duitsland, boven op een berg. “Ik wilde pas trouwen als onze dochter Sam oud genoeg was om te beseffen wat liefde is”, klonk het in mei. “En dat is nu. Zij en haar broer Lou zullen ons huwelijk nu heel bewust kunnen meemaken.” Een huwelijksreis zit er nog niet meteen aan te komen. Daarvoor gaan Jan en Fran wachten tot de kinderen op Chiro-kamp zijn. 

5 Jan en Fran arriveerden op een moto met zijspan.
Dieter Bacquaert Jan en Fran arriveerden op een moto met zijspan.
5 Ze gaven elkaar het jawoord.
Dieter Bacquaert Ze gaven elkaar het jawoord.
5 Fran Kiekens, Jan Van Den Bosch en hun kinderen Sam en Lou.
Dieter Bacquart Fran Kiekens, Jan Van Den Bosch en hun kinderen Sam en Lou.
5
Dieter Bacquaert

15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Dirk van den Borre

    Jan...en Fran...zijn u toevallig tegen het lijf gelopen in de mooie plantentuin van Meise deze zaterdag namiddag...jullie zagen er goed uit...ik denk dat jouw broodje gesmeerd is

  • Marcelle Coopmans

    Veel geluk samen

Lees meer