VTM NIEUWS

"Ik heb eens heel hard gehuild": Natalia verwerkt verdwijning van duiker Marc Sluszny

Zangeres Natalia verwerkt op dit moment het verlies van Marc Sluszny, die tijdens het duiken in Frankrijk vermist raakte. Ze kende de man erg goed, want ze hielden beiden van extreme uitdagingen en vonden elkaar daarin. De laatste keer dat ze hem zag, was twee weken voor hij naar Frankrijk vertrok.

Natalia was dan ook een van de eersten die hoorde dat Sluszny vermist was. Ze verwerkt op dit moment het verlies van de duiker en volgt de zoekacties op de voet. Zo ging ze vorige week naar Italië, naar de plek waar ze samen met hem met zijn vliegtuigje naartoe was gevlogen. “Ik heb daar eens heel hard gehuild”, vertelt ze aan VTM NIEUWS.

Natalia deelde eerder ook al een emotioneel bericht op Instagram. "Ik kon het vorige week niet geloven... En dat kan ik nu nog steeds niet", schrijft ze op Instagram. "Ik vroeg het je enkele weken geleden nog: is het echt nodig om zo diep te gaan? Wat wou je nog bewijzen? Maar ik snap het, echt. Want op de een of andere manier ben ik zoals jij, toch?"

Ze zal alle momenten die ze samen met de duiker spendeerde missen. "Onze gekke, open, hoogstaande filosofische gesprekken, je stomme grapjes, je bedenkelijke antwoorden op mijn vragen, je reacties op het emotionele advies dat ik je gaf, je uitdagen, en je steun wanneer ik iets 'straf' deed", schrijft ze. Ze wil Sluszny ook bedanken. "Bedankt om mijn papa te steunen, bedankt voor het privilege om jou de afgelopen 8,5 jaar te mogen kennen, voor onze onvergetelijke avonturen. Marcus, jij mag en zal altijd mijn wingman zijn".

Marc Sluszny verdween tijdens een duikpartij in het zuiden van Frankrijk. De avonturier was met een collega op 125 meter diepte aan het duiken, toen ze elkaar kwijtspeelden. De andere duiker raakte nog boven en sloeg alarm, maar Sluszny werd niet meer gevonden.

13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Davy Wagemans

    Toch wel straf dat ook bij dit ongeval met dodelijke afloop Natalia weer eens de aandacht naar zich toe probeert te trekken. Dat was eerder ook al zo het geval met de dood van Eric geboers waarbij ze doodleuk foto's op Instagram plaatste al waterskiënt op dezelfde plaats daags na het ongeval. In mijn ogen is ze dan ook laag gevallen als je dat allemaal moet doen om nog eens in de belangstelling te staan. Triestig geval.

  • Jan Vannuffelen

    Ben Strubbe ...... en iedereen moet dan maar thuis blijven , of wat ?

Lees meer