PHOTO NEWS

‘Piet Piraat’-acteur Peter Van de Velde is storende ouders tijdens optredens beu

Peter Van de Velde (52) heeft op Twitter zijn ongenoegen geuit over ouders die de ‘Piet Piraat’-theatervoorstellingen verstoren. Hij roept iedereen op om zijn smartphone weg te steken tijdens de show. De acteur vraagt op sociale media om wat respect. 

“Lieve ouders, als jullie met jullie kleine piraatjes naar de show komen kijken, heb dan het fatsoen van niet op jullie smartphone te zitten tokkelen tijdens onze show. Dat stoort”, klinkt het fel. Dat smartphones een stoorzender kunnen zijn bij opvoeringen is algemeen geweten. Vaak wordt er voor een voorstelling ook gevraagd om alle toestellen op ‘stil’ te zetten. 

35 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Thierry Piette

    Als ik naar het theater ga, dan zet ik mijn smartphone op vliegtuigstand. Voor mij is naar het theater gaan, eventjes "me-time". Dan wil ik door niemand maar dan ook door niemand gestoord worden. Ik vind het ook "not done" om te eten en te drinken tijdens een theatervoorstelling. Heb een beetje respect voor al die mensen die u een mooie show brengen en dat zijn niet alleen de mensen die je op het podium ziet staan.Ook zij die achter de schermen werken.

  • Chris Devlaeminck

    Er zijn steeds meer smartphonejunkies. Het is wachten tot dit als een ziekte erkend wordt. Dan kan men naar een psycholoog. Terug betaald door de ziekenkas natuurlijk.

Lees meer