PHOTO NEWS

‘Piet Piraat’-acteur Peter Van de Velde is storende ouders tijdens optredens beu

Peter Van de Velde (52) heeft op Twitter zijn ongenoegen geuit over ouders die de ‘Piet Piraat’-theatervoorstellingen verstoren. Hij roept iedereen op om zijn smartphone weg te steken tijdens de show. De acteur vraagt op sociale media om wat respect. 

“Lieve ouders, als jullie met jullie kleine piraatjes naar de show komen kijken, heb dan het fatsoen van niet op jullie smartphone te zitten tokkelen tijdens onze show. Dat stoort”, klinkt het fel. Dat smartphones een stoorzender kunnen zijn bij opvoeringen is algemeen geweten. Vaak wordt er voor een voorstelling ook gevraagd om alle toestellen op ‘stil’ te zetten. 

35 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Thierry Piette

    Als ik naar het theater ga, dan zet ik mijn smartphone op vliegtuigstand. Voor mij is naar het theater gaan, eventjes "me-time". Dan wil ik door niemand maar dan ook door niemand gestoord worden. Ik vind het ook "not done" om te eten en te drinken tijdens een theatervoorstelling. Heb een beetje respect voor al die mensen die u een mooie show brengen en dat zijn niet alleen de mensen die je op het podium ziet staan.Ook zij die achter de schermen werken.

  • Chris Devlaeminck

    Er zijn steeds meer smartphonejunkies. Het is wachten tot dit als een ziekte erkend wordt. Dan kan men naar een psycholoog. Terug betaald door de ziekenkas natuurlijk.

Lees meer