2 Pommeline en partner Fabrizio tijdens zijn deelname aan ‘Dancing With The Stars’d
Dieter Bacquaert Pommeline en partner Fabrizio tijdens zijn deelname aan ‘Dancing With The Stars’d

“Pommeline en Fabrizio zijn uit elkaar”

Slecht nieuws voor de fans van ‘Pommelizio’. De twee ‘Temptation Island’-verleiders zouden niet langer een koppel vormen. Dat schrijft Dag Allemaal.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Volgens het weekblad kwam de breuk er dankzij Fabrizio. Hij zou aan Pommeline hebben laten weten dat het voor hem over and out was. Wat het nog eens extra pijnlijk maakt, is dat de twee momenteel wel nog samenwerken in zijn tattoozaak in Beringen.

Hun deelname aan ‘Temptation Island VIPS’ - dat vanaf eind juni loopt op de Nederlandse betaalzender VIDEOLAND en dan later op VIJF te zien zal zijn - zou echter niets te maken hebben met die breuk. Of toch niet rechtstreeks. Ondertussen werd Fabrizio wel gespot met een verleidster uit datzelfde programma.

Zelf houden de twee stijf de lippen op elkaar over hun precieze relatiestatus. “Ik kan daar niets over kwijt. Dat zou me in een lastig parket brengen”, laat Fabrizio aan het weekblad weten. Daarmee doelt Fabrizio op het contract dat hij - net als Pommeline - waarschijnlijk getekend heeft met de makers van het programma. Als zij hun relatiestatus voor het einde van ‘Temptation Island VIPS’ bekend maken, dan moeten ze immers een boete betalen.

2
VIJF

17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Marc Van der Vloedt

    Allee, nu nog iets om van beiden en elkaar iets weg te laseren en met een nieuw vel te beginnen.

  • Lucas Vissers

    Het was zo’n mooie schilderij ! Spijtig !

Lees meer