Johan en Ruben Degroote uit het tv-programma 'Het Gezin’.
Joel Hoylaerts / Photo News Johan en Ruben Degroote uit het tv-programma 'Het Gezin’.

‘Rubentje’ overvallen in Maximiliaanpark: “Hij werd bedreigd door een tiental mannen”

‘Rubentje’, die we nog kennen omdat hij een auto deed crashen tijdens zijn rijlessen in ‘Het Gezin’, maar ook van de boyband BOBBY, werd op 16 oktober beroofd in het Maximiliaanpark te Brussel. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Mijn zoon ‘Rubentje’ werd vandaag in het Maximiliaanpark beroofd van zijn step”, schrijft zijn vader, Johan, op Facebook. “Een tiental migranten bedreigden hem en namen zijn step af terwijl ze ook nog een jong meisje van haar fiets sleurden.”, klinkt het verontrust.

Ruben moest zijn step afgeven, waarschijnlijk een elektrisch model dat tegenwoordig erg in trek is. Papa Johan is teleurgesteld in de aanpak van de Brusselse politie. “Ze vinden zulke zaken geen prioriteit, terwijl die mannen toch op heterdaad betrapt kunnen worden als ze undercover-agenten inzetten met loksteps. Maar dat is blijkbaar geen prioriteit.” Naar eigen zeggen zijn Ruben en zijn vader kort daarna aangifte gaan doen, maar kregen ze in het politiebureau al meteen te horen dat de kans klein was dat de zaak ooit zou worden opgelost. 

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Glenn van Acker

    Ik heb zo de indruk dat er in brussel niets prioriteit is voor de politie. Het verkeer is een chaos, en je bent nergens echt veilig. brussel is doordrenkt van criminaliteit, drugs, wapens, aggressie, verkeersidioten, etc...

  • Tom Van Genechten

    Blij dat toch iemand eens het woord migranten in de mond neemt ipv jongeren. Ik hoop mee dat hij zijn step nog terug ziet.

Lees meer