2 'Man, it's good to be a woman' - Kaat Bollen voelt zich goed als vrouw en straalt dat ook uit. "Een kleedje, een rokje, een beetje decolleté: moet kunnen. Ik ben geen tante non."
Photo News 'Man, it's good to be a woman' - Kaat Bollen voelt zich goed als vrouw en straalt dat ook uit. "Een kleedje, een rokje, een beetje decolleté: moet kunnen. Ik ben geen tante non."

Exclusief voor abonnees

‘Te sexy geklede’ Kaat Bollen (34) gaat in beroep: “Ik zit niet in corset voor m’n cliënten, maar ook niet in coltrui”

Seksuologe Kaat Bollen (34) gaat in beroep tegen de veroordeling door de pyschologencommissie, die vindt dat ze de geloofwaardigheid van het beroep onderuithaalt omdat ze iets te blote foto's van zichzelf post op haar sociale media. "Ik vecht vooral terug voor mijn kinderen", zegt ze. "Ik wil dat ze opgroeien in een wereld waarin ze zichzelf mogen zijn. Wat ik al dan niet aanheb, zegt niets over wie ik ben als mens."

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Gerrit Mangé

    De jeugd van tegenwoordig kent alléén jeansbroek met sneakers en een topje of trui. Ben blij dat er nog eens iemand is die zich vrouwelijk en sexy kleed!

  • Romain Nolf

    Groot gelijk !

Lees meer