Instagram Joshua Feytons

‘Temptation’-Joshua deelt beelden van zwaar ongeval: “Ik was depressief. Het was een wake-upcall”

Joshua Feytons (23) is nog onder de indruk van zijn ongeval op 8 januari. De ‘Temptation Island’-verleider reed achteraan in op een rijdende vrachtwagen en werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Nu deelt hij daar beelden van, gefilmd door een dashcam.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Tijdens een inhaalmanoeuvre raakte de wagen van Joshua een vrachtwagen. Zijn auto ging hierdoor overkop. De klap was bijzonder zwaar. Wellicht ging het om een inschattingsfout, want er was op dat moment geen file. Bij het ongeval vielen twee gewonden: Joshua en de passagier die op z’n achterbank zat. Die laatste kwam er vanaf met lichte verwondingen. De ‘Temptation Island’-verleider zelf liep iets zwaardere verwondingen op. Zoals op de beelden die hij deelde te zien is, is Joshua duidelijk onder de indruk van het hele gebeuren. Voor hij werd meegenomen door de ambulance, zat Feytons er verweesd bij.

In een voice-over deelt Joshua zijn verhaal. “Alles in het leven gebeurt voor een reden. En wat er met mij gebeurde, was voor een reden”, begint hij. “Het was een wake-upcall. Ik was depressief voor het ongeval. Ik had mijn zaak, succes... Nu heb ik een tweede kans gekregen.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer