Dokter Judith (Katrien De Ruysscher) (links) ontdekt door dokter Ann (Monika Van Lierde) (rechts) het bedrog van Tom.
VRT Dokter Judith (Katrien De Ruysscher) (links) ontdekt door dokter Ann (Monika Van Lierde) (rechts) het bedrog van Tom.

'Thuis' breekt seizoensrecord met dramatisch trouwfeest

1.453.234 kijkers hebben vrijdag het veelbesproken trouwfeest van Tom en Judith gevolgd in 'Thuis'. Daarmee haalt de Eén-soap moeiteloos het seizoensrecord. In de aflevering werd het overspel van de bruidegom met zijn collega Karin onthuld door een boze dokter Ann.

Diezelfde dag scoorde ook 'The Voice van Vlaanderen' op VTM. De 'battles' - met het veelvoudig 'stealen' van kandidaten door de coaches - doen het stukken beter dan vorig jaar. Naar de derde reeks 'battles' keken 887.000 fans. Op zondagavond blijft Eén de lievelingszender van Vlaanderen. 'Twee tot de Zesde Macht' was met 1.164.000 kijkers weer het bestbekeken programma. De veelgeprezen Vlaamse fictiereeks 'Tabula Rasa' haalde met de tweede aflevering niet meer de kaap van het miljoen en bleef steken op 956.000 fans. De openingsaflevering was nog goed voor 1.033.000 kijkers.

Gisteravond kende het uit de hand gelopen huwelijksfeest, verspreid over drie Thuis-afleveringen, zijn summum met een onverbiddelijke Judith die Toms koffers pakt. Haar kersverse echtgenoot is helemaal van de kaart, maar zijn klaagzang haalt weinig uit. #Thuisopéén  op Twitter ging in overdrive, zie onder:

9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • eric debanne

    Sterke cijfers proficiat !

  • Jozef Van Schuerbeeck

    Ik moet dringend een scan van mijn hersenen laten nemen. Daar moet iets grondig mis mee zijn. Dat naar zulke flauwe kul zoveel mensen kijken gaat mijn petje ver te boven.

Lees meer