‘Titanic’-musical
Kristof Ghyselinck ‘Titanic’-musical

‘Titanic’-musical wordt plots té realistisch wanneer waterleiding breekt: “Eerste drie rijen kletsnat”

De ‘Titanic’-musical aan het Donkmeer in Berlare viel letterlijk in het water toen één van de waterleidingen barstte tijdens het einde van de voorstelling. Nét op het moment dat de Titanic zonk. Op de eerste drie rijen waren de toeschouwers kletsnat.

Het zal je maar overkomen, naar een musical over één van de grootste zeerampen aller tijden gaan kijken en druipend nat naar huis gaan. De aanwezige gasten die zondagavond naar ‘Titanic’ in Berlare gingen kijken, kunnen ervan meespreken. Sommigen waren kwaad, anderen zagen er de humor wel van in.

Het was de bedoeling dat de decor verhuld zou gaan achter een watergordijn tijdens het zinken van het schip, maar één van de leidingen die het water onder grote druk moest oppompen, brak. 

De getroffen toeschouwers werden verzorgd door het Rode Kruis, met thermische dekens en een warme tas koffie.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Johan Coppens

    Thermische dekens en een kop warme koffie????

Lees meer