2
Instagram

"Wanneer neem je ontslag? We zijn je zo beu": Julie Van den Steen niet gespaard van venijnige berichten

Bekende Vlamingen die via de sociale media een hoop kwetsende of venijnige berichten ontvangen: het begint steeds meer op een trend te lijken. Recent was er nog presentatrice An Lemmens die een perverse volger in zijn hemd had gezet, of Bab Buelens die kreeg af te rekenen met vulgaire reacties nadat een expliciet filmpje online de ronde ging waarvan werd beweerd dat het om de actrice ging. Nu is het MNM-stem Julie Van den Steen die in de klappen deelt: zij kreeg enkele even gemene als verwarrende berichten naar het hoofd geslingerd.

Zo vroeg iemand via Instagram aan de 26-jarige radiostem “wanneer ze aan vervanging toe is”. De volger veranderde blijkbaar wel al snel van gedacht: enige tijd later vroeg hij wanneer ze nog eens op de radio kwam,  “want het was zo saai zonder haar”. De toon sloeg daarna echter wéér om: “Wanneer ga jij eens ontslag nemen? We zijn je zo beu”, kreeg Julie toen, tot tweemaal toe, in haar inbox. 

Voor de presentatrice is het intussen al dagelijkse kost. “Ik vind de berichten van An Lemmens heel herkenbaar. Zeker ook het excuus van de afzender dat het een grapje was. ‘Oei, sorry, het was niet zo bedoeld’: da’s typisch. Een week later stuurt diezelfde persoon me dan wel wéér een vettig bericht. Het gebeurt zowel op Instagram als op Facebook. De neuk-opmerkingen houden ze voor in privéberichten, maar op foto’s komen wel openbare commentaren als ‘Wat ben je sexy met je mooie beentjes’ of ‘Wat een mooi kontje heb jij’. Dat vind ik er ook over. Als het publiekelijk is, reageer ik vaak. Mijn andere volgers zien het dan ook, waardoor ik die viezerik toch een beetje te kakken zet”. 

2
Instagram

15 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Chalid Riffi

    Julie is top...mvg Chalid

  • Raphael ERNST

    Hoge bomen vangen veel wind !

Lees meer