16 Bart Peeters in november 2019, tijdens een van z'n shows in de Lotto Arena.
Photo News Bart Peeters in november 2019, tijdens een van z'n shows in de Lotto Arena.

Exclusief voor abonnees

1 optreden uitgesteld, 844 mensen zonder werk: zij verdienen allemaal geen cent als Bart Peeters geen concerten mag geven

Met handen en voeten probeert de evenementensector duidelijk te maken dat er een bloedbad dreigt als er niet snel steun en wat perspectief komt om ook in coronatijden nog concerten te organiseren. De keten is lang en broos, zo illustreert één optreden van Bart Peeters, met 15 uitverkochte Lotto Arena’s en nog 10 concerten op de agenda één van de populairste artiesten in Vlaanderen. Als hij niet kan zingen, dan verliezen 844 mensen hun bezigheden. Hoe lang hebben zij nog brood voor morgenvroeg?

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

42 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • dirk claeys

    Dat weet je , optredens en amusement vandaag met corona overbodig, tijdig ander werk zoeken! Kan nog Een a drie jaar duren!

  • Emi Hergersberg

    Herscholing is nu de enige uitweg voor al wie wil werken : alle werk moet gedaan worden en veel openstaande betrekkingen worden niet ingevuld.

Lees meer