Premiere - Flashdance 

Aagje Vanwalleghem met haar partner Dennis
Dieter Bacquaert Premiere - Flashdance Aagje Vanwalleghem met haar partner Dennis

Aagje Vanwalleghem toont nog één keer haar turnkunsten op Antwerps festival

Donderdag 31 oktober 2019 kan je in de Antwerpse Waagnatie terecht voor de tweede editie van Cocô Locô, het grootste Halloweenfestival van België. Naast de optredens en de muziek van onder andere Olga Leyers, Vunzige Deuntjes Soundsystem, DJ Licious en DJ F.R.A.N.K versus DJ Ward, wordt het vooral ook uitkijken naar de éénmalige doortocht van voormalig turnster en kampioene Aagje Vanwalleghem. 

De West-Vlaamse, die volgende week 32 wordt, werkt mee aan ‘de Cirque du Soleil van Halloween’. De zesvoudig Belgisch kampioene turnen, die op het EK in 2005 de eerste Europese medaille behaalde in de Belgische turngeschiedenis, liet zich overhalen om nog één keer wat turnmoves te laten zien. 

“Ik heb foto’s en beelden gezien van de vorige editie, en die waren zo uitnodigend dat ik met veel plezier meewerk aan dit festival. Samen met de choreograaf werken we iets bijzonders uit dat past in de mysterieuze sfeer van Halloween. Ik heb er alvast enorm veel zin in!”, aldus Aagje. “Ik maak geen comeback”, verduidelijkt ze. “Dat is niet aan de orde.” Ze is immers met heel wat andere dingen bezig. “Na mijn topsportcarrière heb ik heel wat turntalenten begeleid. In 2012 deed ik inderdaad mee aan ‘Expeditie Robinson’ én 3 jaar geleden bracht ik mijn boek ‘Veerkracht’ uit. Momenteel combineer ik mijn job als projectmanager bij het testing- en coaching bedrijf Energy Lab, en keynote speaker in diverse bedrijven, met mijn gezin.”

Tickets voor de tweede editie van Cocô Locô bestel je op www.cocoloco-festival.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer