EPA

Acteur Hugh Grant gaat viraal met scheldtirade tegen Boris Johnson: “Overgewaardeerde badeend”

Gevierd Brits acteur Hugh Grant is duidelijk geen fan van het controversiële besluit van de Britse premier Boris Johnson om het parlement tijdelijk op te schorten zodat er vrijwel geen kans meer is om een brexit zonder deal nog tegen te houden. In een virale tweet noemt Grant de premier “een overgewaardeerde badeend”.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

“Je zal de toekomst van mijn kinderen niet verkloten”, schrijft Hugh Grant gericht aan Johnson. “Je zal de vrijheden waar mijn grootvader in twee wereldoorlogen voor heeft gevochten, niet verwoesten. Fuck off, jij overgewaardeerde badeend. Groot-Brittannië walgt van jou en je stelletje zelfbevredigende prefecten.” De forse tweet van de acteur werd intussen al bijna 80.000 keer geretweet en kreeg ook al meer dan 325.000 likes.

40 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Urbain Schuermans

    zulke bevoordeelde personen moeten zwijgen

  • rudy liessens

    De brexit is een groot complot van de verenigde staten ,rusland , china , engeland om e.u uiteen te doen vallen. En ik denk dat ze er zullen in slagen

Lees meer