An Swartenbroekx met haar partner Guido
Kristof Ghyselinck An Swartenbroekx met haar partner Guido

Exclusief voor abonnees

An Swartenbroekx en haar man Guido komen uit een moeilijke periode: “Wij vochten sámen, we hebben dat goed gedaan als koppel”

Volgende week gaat ‘Viva Boma’, de vierde ‘F.C. De Kampioenen’-film, in première. Voor actrice/scenariste An Swartenbroekx (50) en haar man Guido De Craene (64) gebeurt dat in veel prettiger omstandigheden dan bij de vorige film, toen Guido net het verdict prostaatkanker had gekregen. “Had hij er nog wat langer mee rondgelopen, hij was er vandaag niet meer geweest”, zegt An, die zelf al dik twee maanden op de sukkel is met haar knie.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Jos Schepens

    Eigenlijk zegt zij: hij heeft hem bij alles neergelegd. Zo werkt het nu eenmaal bij vrouwen. Zij moeten hun zin hebben en zij hebben geen fouten. Als ze de macht niet hebben dan is t gedaan. En iedereen weet hoe dat is bij een vrouw. Bladzijde omdraaien en next one

Lees meer