VIJF

André Hazes doet opvallende bekentenis: “Vaak naar een prostituee gegaan”

André Hazes (25), de zoon van wijlen André Hazes, gaf in 2018 zijn eerste grote soloconcert in Vlaanderen. ‘Leef’ is ook bij ons een heel dikke hit. Bij ‘Van Gils en Gasten’ mocht André er zelfs een gouden plaat voor ontvangen. Met ‘Ik haal alles uit het leven’ heeft André zijn eigen ­realitysoap op tv, bij ons op VIJF. Daarin is hij heel openhartig, net als in TV Familie.

André ­Hazes Jr. vormt al enkele jaren een koppel met Monique. “Als we elkaars levenspatronen naast elkaar leggen, denk ik dat we steeds meer naar elkaar toe groeien”, zegt de zanger. Met Monique heeft André dan ook het grote liefdesgeluk gevonden. Een enorm verschil met vroeger, toen hij regelmatig prostituees opzocht. “Ja, ik was een losbol en heb vaak betaald voor die dingen”, bekent André Hazes Jr. 

“Waarom ik prostituees bezocht? Ik vond dat fantastisch. Dat was het. Ik vond dat het meest relaxte in die tijd. Van mijn vijftiende tot mijn achttiende. Gewoon naar binnen, geen hoofdpijn, hup, klaar. Het was niet zo dat ik er zeven dagen per week zat. Ook geen drie dagen per week. Maar ik was het zo beu: iemand tegenkomen in de stad, haar meenemen en daarna die stress: gaat ze wel naar huis? Daar heb ik nooit wat aan gevonden. Daarom kan ik ook zo trouw zijn in mijn relatie”, vertelt André. “Ik ben geen jongen die het leuk vindt iemand te ontmoeten, snel een wip te maken, en dan is het weer voorbij. Tuurlijk, ik ben jong, dus ik hou van bepaalde dingen. Maar ik vind de liefde veel belangrijker dan alles op het spel te zetten. Ik heb dat nooit begrepen.”

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eddy Vervaet

    @Rudi,lees eerst eens het artikel.Hij ging vroeger naar de hoeren!

  • piet devlieger

    Ik heb niets tegen prostitutie - er wordt een dienst geleverd tegen betaling. Trouwens, een man betaalt sowieso altijd op één of andere manier als hij sex wil en eerst moet hij nog door duizend hoepels springen eer hij zover geraakt.

Lees meer