Instagram

André Hazes zette de eerste stap in nieuwe relatie: “Ik hou gewoon van een wat rijpere vrouw”

Het was André Hazes die de eerste stap zette om het hart van Bridget Maasland te veroveren. De twee kregen contact toen de zanger een concert in Ahoy gaf. Toen Hazes zich realiseerde dat hij de RTL-presentatrice een, in zijn eigen woorden, ‘leuk wijf’ vond, zette hij door.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen aan.

“Ik kreeg een appje of zij tien kaarten mocht. Toen heb ik haar doorverwezen naar mijn manager en na de show kreeg ik een berichtje dat ze ervan genoten had”, vat Hazes het begin van de romance samen in de ochtendshow van Radio 538-dj Frank Dane. Daarna hadden de twee ‘heel rustig’ contact. “Op een gegeven moment dacht ik: Wat een ‘leuk wijf’ ben je. En toen wilde ik haar zien.’”

“Het is écht een ‘leuk wijf’”, vertelt hij vol enthousiasme. “Mijn vrouw! Ik kan ongelooflijk met haar lachen. Ze is de vrouwelijke versie van mij. We hebben een klik. Als ik bij haar ben, ben ik heel blij.” Dat Bridget het imago van ijskonijn heeft, daar snapt Hazes helemaal niets van. “Of dat moet nog komen, maar als ik ‘s ochtends opsta, staat de koffie klaar. Ze is ongelooflijk lief.”

Voor de 25-jarige Hazes is het geen verrassing dat hij voor een oudere vrouw is gevallen. “Ik voel het gewoon niet bij een meisje van mijn leeftijd. Ik hou van een wat rijpere vrouw. Dat er bewerkte foto’s van ons worden doorgestuurd, daar maak ik me niet druk om. Als er maar respect blijft. We hebben kinderen, en ook tegenover Monique.”

4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Leroy Kalkhoven

    Sorry hoor maar laat me ff gaan... Weetje wat het leukste is van het moraal... de meesten onder ons ... zijn het leven aan het leven wat zeker goed is als ... zeg maar achter de schermen .. dus nogmaals ... Spiegel je zelf ff met je stoeltje op de televisie.. of je daar nou voor kiest of niet! En verplaats je is de te*ING!.. Waar hebben we het over ... Mens.. leef en laat leven. Klaar zo simpel ken het zijn...

  • Natacha Verpoort

    Veel verschil is er niet, het is alsof haar tweelingszus!

Lees meer