Photo News/Instagram

Annelies Törös ging van Miss België naar succesvol model: "Ik kan er goed van leven"

Niet alle Miss Belgiës slagen erin om hun overwinning in een echte carrière te veranderen, maar Annelies Törös is een uitzondering. De miss uit 2015 is nu een succesvol model.

Ze kan ook goed leven van die job: "Ik ben er na mijn missenjaar in geslaagd veel opdrachtgevers aan boord te houden, zoals modezaak Bobo. En ik ben cliënt bij het Brusselse modellenbureau Models Office", vertelt ze in Het Nieuwsblad. "Het is soms hard werken, maar als je op mooie plekken komt – zoals onlangs, op het Griekse eiland Santorini – maakt dat veel goed."

Törös legt echter niet al haar eieren in hetzelfde mandje; ze studeert nog altijd communicatiemanagment. "Om een diploma achter de hand te hebben, maar vooral: om wat structuur aan mijn leven te geven. Want dat is soms nodig."

🔫🔫🔫 @wecandancefest #acidcowboys

Een foto die is geplaatst door null (@anneliestoros) op

Summer sparkle 🌙 @rebelliousfashion

Een foto die is geplaatst door null (@anneliestoros) op

3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Juliette Francois

    Dat is een mooie vrouw : een commercieel model, geen catwalk model. Commerciële modellen zijn veel knapper dan catwalk modellen maar die laatsten verdienen dan weer geld als slijk, zij lopen voor exclusieve ontwerpers. Ze zijn te herkennen aan hun lang en graatmager uiterlijk zonder vrouwelijke vormen.

  • jim choose

    hard werken, ja kan ik wel begrijpen van de ene party naar de andere... (jaja ik ben jaloers)

Lees meer