Arno
Photo News Arno

Arno stelt het goed na zijn operatie

Arno (70) ging afgelopen donderdag onder het mes, na een diagnose van pancreaskanker. Die operatie is goed verlopen.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De zanger herstelt nu van de ingreep, zo bevestigt zijn persagent in het Nieuwsblad. “Het is nu afwachten hoe zijn herstel de komende weken zal verlopen”, klinkt het. “Laten we niet vergeten dat dit een zware operatie was en dat Arno 70 is. Zijn herstel hoort dan ook in alle rust te verlopen. Maar rust en Arno, dat gaat niet zo best samen.”

Eerder deze maand stond Arno nog in Parijs om zijn laatste concert in mogelijk lange tijd te geven. Op dat moment was er van zijn ziekte nog niets te merken. Arno rockte, schreeuwde en tapte absurde moppen. De onheilspellende diagnose kreeg hij echter in november al. Drie weken geleden maakte hij het nieuws bekend, en liet hij in één keer weten dat hij al zijn komende concerten zou afzeggen om zich te focussen op zijn herstel.

19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Eddy Vervaet

    Herwig,het duidelijk dat u niet weet waarover je praat.Als mijn schoonmoeder nog in leven was,zou ze het u eens uitleggen.Of nee,wacht eens even.Nutteloze operaties brengen veel centen op...

  • Jan Hebbelinck

    Beste Arno, ik hoor je totaal niet graag zingen maar ik wens je het allerbeste!!!!! Hmmmm. Kvind dit nu precies zelf een rare reactie maar ergens past ze bij jou :-)

Lees meer