3 Axel Daeseleire heeft een nieuwe vriendin.
Photo News/Instagram Axel Daeseleire heeft een nieuwe vriendin.

Axel Daeseleire verliefd op lingeriemodel Sarah

Na de breuk met ex-Playboy-model Jess Donckers (37) leek Axel Daeseleire (51) het op amoureus vlak rustig aan te gaan doen, maar vandaag heeft hij opnieuw de liefde gevonden, zo weet het weekblad TV-Familie. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Zijn nieuwe vriendin is het 29-jarige model Sarah Van der Meiren, die net als Axel ook erg met kunst bezig is. Hoewel ze hun relatie goed verborgen houden voor de buitenwereld, zijn Axel en Sarah dus al enkele maanden een stel. Dat bevestigen goede vrienden van het koppel. In het Antwerpse nacht­leven is dat geen geheim, hoor”, klinkt het. “Ze gaan vaak samen uit en genieten van elkaars gezelschap. Nee, ze steken hun liefde voor elkaar ­zeker niet weg.”

In september vorig jaar verscheen hun eerste, en tot nu toe enige, foto samen: een ongedwongen portret - letterlijk in een kader - in een galerij, waarop Axel liefdevol naar Sarah kijkt. ‘Hey you <3’, schreef Sarah er als comment bij. 

3 Axel Daeseleire's nieuwe vriendin Sarah Van der Meiren
RV Axel Daeseleire's nieuwe vriendin Sarah Van der Meiren
3 Sarah Van Der Meiren en partner Axel Daeseleire - "Hey you"
RV Sarah Van Der Meiren en partner Axel Daeseleire - "Hey you"

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer