3 Bab en Niels.
Kristof Ghyselinck Bab en Niels.

Exclusief voor abonnees

Bab Buelens wordt de nieuwe love intrest van Niels Destadsbader in de Kampioenenfilm: “Onze kennismaking voelde een beetje als ‘Temptation Island’”

“Het plaatje klopt als je ons samen op het scherm ziet”, zegt Niels Destadsbader (31). In de nieuwe Kampioenen-film is Bab Buelens (25) zijn love interest van dienst. In het echte leven heeft ze haar hart verpand aan Vincent Banić. Hun liefde werd zaterdag nog bekroond met een Story Showbizz Award. Niels ging dan weer aan de haal met de award voor ‘Favoriete zanger’. 

Volgende week dinsdag gaat de vierde film van ‘F.C. De Kampioenen’ in première. En zoals in elke film krijgt Ronaldinho, het personage van Niels Destadsbader, een nieuwe love interest. Die wordt gespeeld door voormalig Familie-actrice Bab Buelens en daar is Niels maar al te blij mee. “Voor de rol van Nikki waren er audities waarbij ik tegenspel moest geven”, zegt Niels. “Ja, er zijn minder leuke dingen dan op één dag tien verschillende vrouwen de revue te laten passeren om te zien bij wie de beste klik was. Het voelde echt een beetje aan als ‘Temptation Island’. Maar zonder al dat gekus (lacht). En na die dag heb ik nog een sms’je gestuurd naar regisseur Jan Verheyen waarin ik schreef: ‘Voor mij mag het Bab zijn.’ Hij stuurde terug dat ik hem niet mocht beïnvloeden.”

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Word ook abonnee en kies hier je formule op maat

Mobiel

Mobiel

Onbeperkt toegang tot alle artikels op HLN.be en in de app. Stop wanneer je wil.

Digitaal

Digitaal

Elke dag de digitale versie van de krant en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Weekend + Digitaal

Weekend + Digitaal

Elke zaterdag de papieren weekendkrant in jouw bus en elke dag volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Compleet

Compleet

Elke dag de papieren krant in jouw bus en volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Eerste 4 weken GRATISNadien slechts €6,95 per 4 weken€ 0,00
Eerste maand GRATISNadien €12 per maand€ 0,00
Eerste maandNadien €16 per maand€ 10,00
Eerste maandNadien €21 per maand€ 15,00
Lees 4 weken gratisLees 1 maand gratisStart met lezenStart met lezen

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer