Baba Yega
VTM Baba Yega

Exclusief voor abonnees

Baba Yega is verrassingsact in 'Belgium's Got Talent' én brengt eerste album uit

Hun vreemde gedrag blijft bekoren. Baba Yega staat vanavond als voormalige winnaar in de show van ‘Belgium’s Got Talent’ en heeft alweer een extra nieuwtje te danken aan de show. “Weldra volgt een nagelnieuw album met tal van grote sterren," aldus hun management.

De doofstomme bende stond ongetwijfeld te blinken onder hun maskers nadat ze zich in 2016 tot winnaars kroonden in de populaire talentenshow 'Belgium's Got Talent'. Vervolgens ging het pijlsnel. Dat bewijst hun sociale media: meerdere Youtube hits van meer dan 1 miljoen views met een uitschieter van 5,5 miljoen views, 150.000 Facebook volgers en 31.000 op Instagram. De Baba Yega's kregen een programma bij VTMKZOOM, stonden in de finale van 'Das Supertalent 2017' in Duitsland, kregen een eigen stripverhaal en zijn sinds kort ook op het grote scherm te zien in 'Baba Yega: The Movie'.

5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Shakira moessa

    Belachelijk en nooit iets deftig van gezien

  • jan pootemans

    Ik versta niet wat men hier leuk of goed aan vind. Weeral een fase waar we door moeten zeker.

Lees meer