Bake My Day: Niels Destadsbader krijgt lievelingstaart van Sofie Dumont voor zijn dertigste verjaardag

Het fijnste geschenk voor een jarige is een zelfgebakken taart, vindt Sofie Dumont. En laat Niels Destadsbader nu net dertig geworden zijn. Én het Sportpaleis uitverkocht hebben. Samen vieren ze die twee mooie gebeurtenissen met Niels favoriete zoetigheid: de confituurtaart.

Sofie Dumont bakt een confituur-sterrentaart voor een van Vlaanderens grootste sterren: Niels Destadsbader. Want twee uitverkochte Sportpaleizen, dat kan tellen. En het is een confituurtaart, Niels’ favoriet. Geen wonder dat de kersverse dertiger zo blij is wanneer Sofie hem verrast tijdens een repetitie: “een taart voor deze ‘oude taart’, heerlijk!’” Samen bezinnen ze over ‘tram drie’ en hoe Niels zich ondanks de vermoedens van anderen, helemaal niet slecht voelt bij die leeftijd.

Het volledige recept voor de confituurtaart van Sofie vind je op www.vtmkoken.be.

Sofie Dumont verrast Niels Destadsbader met confituurtaart
VTMKoken Sofie Dumont verrast Niels Destadsbader met confituurtaart

2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Remus Bogaert

    tiens , en vorige week kreeg hij ook al een...

  • Freddy De Vos

    Niels ik ben geen fan van je muziek. Maar, ik heb wel enorm veel respect voor jou prestatie! Niet iedereen kan een optreden geven voor een vol sportpaleis! Dus daarvoor een enorme proficiat aan jezelf! Ik zal je vooral onthouden als Ronaldinho uit FC De Kampioenen (een rol die op jou lijf geschreven was).

Lees meer