Bake My Day: Niels Destadsbader krijgt lievelingstaart van Sofie Dumont voor zijn dertigste verjaardag

Het fijnste geschenk voor een jarige is een zelfgebakken taart, vindt Sofie Dumont. En laat Niels Destadsbader nu net dertig geworden zijn. Én het Sportpaleis uitverkocht hebben. Samen vieren ze die twee mooie gebeurtenissen met Niels favoriete zoetigheid: de confituurtaart.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Sofie Dumont bakt een confituur-sterrentaart voor een van Vlaanderens grootste sterren: Niels Destadsbader. Want twee uitverkochte Sportpaleizen, dat kan tellen. En het is een confituurtaart, Niels’ favoriet. Geen wonder dat de kersverse dertiger zo blij is wanneer Sofie hem verrast tijdens een repetitie: “een taart voor deze ‘oude taart’, heerlijk!’” Samen bezinnen ze over ‘tram drie’ en hoe Niels zich ondanks de vermoedens van anderen, helemaal niet slecht voelt bij die leeftijd.

Het volledige recept voor de confituurtaart van Sofie vind je op www.vtmkoken.be.

Sofie Dumont verrast Niels Destadsbader met confituurtaart
VTMKoken Sofie Dumont verrast Niels Destadsbader met confituurtaart

2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Remus Bogaert

    tiens , en vorige week kreeg hij ook al een...

  • Freddy De Vos

    Niels ik ben geen fan van je muziek. Maar, ik heb wel enorm veel respect voor jou prestatie! Niet iedereen kan een optreden geven voor een vol sportpaleis! Dus daarvoor een enorme proficiat aan jezelf! Ik zal je vooral onthouden als Ronaldinho uit FC De Kampioenen (een rol die op jou lijf geschreven was).

Lees meer