8 BV's lockdown light
Fotomontage HLN BV's lockdown light

Exclusief voor abonnees

Bekende Antwerpenaren over de lockdown light: “Ik werd met de dood bedreigd omdat ik m'n mening verkondigde”

Maandag kreeg de provincie Antwerpen een hele reeks strenge maatregelen opgelegd om de opmars van het coronavirus in te dijken. Zo moeten onder andere een avondklok en een vervroegd sluitingsuur van de horeca ervoor zorgen dat het aantal besmettingen met covid-19 opnieuw daalt. Ook voor heel wat van onze BV’s hebben deze regels gevolgen. Wij vroegen aan enkele van hen hoe ze zich bij deze lockdown light voelen. “Ik heb doodsbedreigingen gekregen omdat ik mijn mening verkondigde.”

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Luc Ver Eecke

    Trekt op niets hun maatregelen , twee maten en gewichten . En het hangt mensen hun spuigaten uit met die B.V. s en hun bemoeienissen en spotjes voor corona. Om dan te zien dat ze trouwfeest over de grens doen om daar D.J. te spelen op broer politieker !!

  • Marga Printemps

    @Argus Vercouteren , jaarlijks sterven er wereldwijd tussen de 291.000 en 646.000 mensen door de griep. Als je iets opzoekt doe het dan goed.!

Lees meer