2 Van toen Facebook nog in z'n kinderschoenen stond en Twitter enkel iets was voor Amerikaanse hipsters, had de Antwerpse Martyna al een profiel.
Photonews Van toen Facebook nog in z'n kinderschoenen stond en Twitter enkel iets was voor Amerikaanse hipsters, had de Antwerpse Martyna al een profiel.

Exclusief voor abonnees

Body shaming is zorgwekkende trend op sociale media: "Het is gewoon nóóit goed"

Hun hele wereld delen jongeren op sociale media, maar in de reacties opent zich soms de beerput van het internet. Body shaming, zo heet het fenomeen waarbij iemand kritiek geeft op hoe een ander eruit ziet. De 24-jarige Martyna Majchrzak maakt het al mee sinds ze online profielen heeft, of ze nu 15 kilo meer of minder weegt.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

37 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Sonny Breugelmans

    Sommige mensen hebben altijd wel een exuus om te kunnen bleiten, ze willen op sociale media show verkopen maar kunnen geen negatieve commentaar verdragen... Als jullie zo een probleem hebben met vrije-meningsuiting ga dan naar een islamitisch land en trek een zwarte vuilzak over u lijf, daar mag je ook geen commentaar geven op vrouwen. En die kleuters krijgen nog een artikel ook... man man man wat een maatschappij zijn we aan het creeren.

  • Ian Vandenbossche

    Sociale media: speeltuin voor exhibitionisten, perverten, gluurders, introverten en a socialen

Lees meer