9
Rudi Van Beek

Exclusief voor abonnees

BV's getuigen over hun vechtscheiding: "Mijn twee oudste kinderen zie ik nooit meer"

Zanger en acteur Ernst Löw (53) heeft een roman geschreven met vechtscheidingen als centraal thema. De roman is gebaseerd op de vele soms ronduit waanzinnige getuigenissen die hij en z’n vriendin Deborah Ostrega (45) verzamelden tijdens hun huiskamerconcerten. In ‘Advocaten liegen niet’ doet Ernst ook een opmerkelijk voorstel om scheidende koppels te helpen. Maar daar is niet iedereen voor te vinden, zo blijkt in Dag Allemaal. 

"Niets is erger dan twee ouders die elkaar het leven zuur maken omdat ze toevallig niet meer van elkaar houden", meent acteur, singer-songwriter en schrijver Ernst Löw, bekend van ‘Thuis’ en andere tv-series én van z’n relatie met Deborah Ostrega. Ter herinnering: Ernst Löw kwam begin 2014 zelf in opspraak nadat hij de ex-man van Deborah Ostrega, Carlo Didden, had aangevallen in het restaurant van Carlo’s vriendin Patricia. "Hij kwam hier binnengestormd als een wildeman die op het punt stond om me te vermoorden", zei Carlo daar vier jaar geleden over. Ernst zelf deed het hele incident af met: ‘Ach, ik gaf hem een tikje met de vlakke hand’. Wat er ook van zij, het is diezelfde Ernst Löw die zich nu opwerpt als grote voorvechter voor een bemiddelaar bij vechtscheidingen. "Ik vind dat er een wet zou moeten komen die bemiddeling verplicht. Ik hoop dat er een wetsvoorstel in die richting komt. En ik hoop dat minister van Justitie Koen Geens mijn roman over het Belgische rechtssysteem gaat lezen", vertelt hij.

9 Ernst Löw is al enige tijd samen met Deborah Ostrega, maar komt ook nog goed overeen met Aafke Bruining, de moeder van zijn twee zonen.
Kristof Ghyselinck Ernst Löw is al enige tijd samen met Deborah Ostrega, maar komt ook nog goed overeen met Aafke Bruining, de moeder van zijn twee zonen.

Véronique De Kock"Onzin, zo'n verplichte bemiddelaar"

Je hebt 21% van dit artikel gelezen

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Emi De graeve

    pff de mooiste jaren van je leven aan een vechtscheiding besteden.... en de rekening van de advocaat die daarop volgt ook nog betalen.....Dat is het geluk en de gezondheid niet eens waard. Het zijn vaak advocaten die mensen in een vechtscheiding luizen.

Lees meer