EPA

‘Avengers’-acteur Jeremy Renner en zijn ex-vrouw drijven voogdijstrijd op

‘Avengers’-acteur Jeremy Renner (48) ligt voor de zoveelste keer in de clinch met zijn ex-vrouw Sonni, de moeder van zijn 6-jarige dochtertje. Het Canadese model eist nu de volledige voogdij over het meisje, meldt TMZ op basis van juridische documenten.

Waarom Sonni de eerder overeengekomen gedeelde voogdij wil laten aanpassen, is niet duidelijk. Wel ruziën de exen al jaren in de rechtbank en daarbuiten. Zo beweerde het model eerder dat de wapencollectie van de acteur veel te gemakkelijk toegankelijk was voor hun dochter en dat dit haar in gevaar bracht, wat Jeremy weer ontkende. Ook werden ze het maar niet eens over de hoogte van de alimentatie.

De 48-jarige acteur, die vooral bekend is als Hawkeye in verschillende ‘Marvel’-films, trouwde in januari 2014 met Sonni. De twee gingen tien maanden later alweer uit elkaar.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer