Justin Bieber en James Corden werden woensdag gespot tijdens de opnames van 'Carpool Karaoke' in Los Angeles.
Twitter Justin Bieber Photos Justin Bieber en James Corden werden woensdag gespot tijdens de opnames van 'Carpool Karaoke' in Los Angeles.

'Carpool Karaoke'-producer reageert op heisa: "James Corden rijdt wel zelf met de auto”

Het internet ontplofte donderdag toen bleek dat talkshowhost James Corden (41) niet zelf rijdt tijdens de opnames van het immens populaire ‘Carpool Karaoke’. Uit beelden bleek dat de auto op een soort van aanhangwagen staat en zo rondgereden wordt. Maar volgens een producer van het format is dat heel uitzonderlijk. 

‘Carpool Karaoke’ is een onderdeel van ‘The Late Late Show’ met James Corden. De presentator rijdt door de stad met een bekende artiest en intussen zingen ze samen liedjes uit het repertoire van de gast. Onder meer kleppers als Céline Dion, Lady Gaga en Adele namen zo al plaats naast Corden. Tijdens de opnames met Justin Bieber deelden enkele voorbijgangers beelden op sociale media. Daarop is te zien dat de auto van Corden op een aanhangwagen staat en zo voortgetrokken wordt. Dat zou betekenen dat de presentator niet zelf moet rijden. 

(Lees verder onder de tweet.)

Fans reageerden op sociale media erg ontgoocheld. “Dit is bedrog”, klonk het. ‘Carpool Karaoke’-producer Ben Winston, die nauw betrokken is bij de opnames, zag zich dan ook genoodzaakt om te reageren. “We gebruiken zo’n aanhangwagen enkel bij stunts. Wanneer het echt onmogelijk is voor James om zelf te rijden dus. Dit omdat we de veiligheid absoluut willen garanderen. Slechts in een viertal afleveringen hebben we dit zo aangepakt. Tijdens de andere episodes reed James wel zelf.”

De presentator laat de hele hetze in elk geval niet aan z'n hart komen. Op Twitter postte hij een ludieke foto met acteur Samuel L. Jackson. De twee parodiëren daarin een iconische scène uit de film ‘Pulp Fiction’ - waarin Jackson de hoofdrol speelt. Ze zitten op een krukje en James houdt een stuur in z’n handen. “Hé, we gebruiken zelfs geen echte auto”, grapt hij. 

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • DIRK RASSCHAERT

    Wat hadden ze gedacht? Iemand al rijdend zitten interviewen en zitten meezingen en onnozel doen ? Nooit opgemerkt dat er steeds weinig verkeer is waar ze rijden? Uiteraard ook een wagen voor en achter en politiebegeleiding. Samen met een opnamewagen waar men alles al rijdend controleert ? Er mocht eens een cameraatje verdraaien .

Lees meer