2 Dua Lipa
EPA Dua Lipa

“Coldplay-zanger Chris Martin en Dua Lipa zoenend gespot”

Niet zo heel lang na de breuk tussen Chris Martin en actrice  Dakota Johnson (van ‘50 Shades Of Grey’) werd de Coldplay-zanger alweer zoenend met een andere celebrity gespot. Achter de schermen van het beroemde muziekfestival Glastonbury had Chris (42) het volgens The Sun ‘erg gezellig’ met zangeres Dua Lipa (23).

“Zodra Chris haar zag, was hij betoverd. hij week de rest van de avond niet van haar zijde”, vertelt een insider aan de Britse boulevardkrant. Dua zelf vond het blijkbaar ook erg leuk, want ‘ze introduceerde hem zelfs aan haar familie’. Na ‘urenlang’ kletsen werd het stel onderweg naar de bar uiteindelijk zoenend gespot. Twee jaar geleden werden de twee trouwens ook al samen gespot.

Niet alleen Chris, maar ook Dua komt pas uit een relatie. De zangeres was tot voor kort anderhalf jaar samen met haar vriend Isaac Carew (33).

2 Chris Martin trad dit weekend op met Kylie Minogue op Glastonbury.
Joel C Ryan/Invision/AP Chris Martin trad dit weekend op met Kylie Minogue op Glastonbury.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • maarten mouton

    Belachelijke vent die Chris Martin. Kan blijkbaar geen dag zonder een vrouw.

Lees meer