2
BELGA

"Dank u voor de gratis publiciteit, Goedele"

Het was lachen en gieren toen VRT-nieuwsanker Goedele Wachters de slappe lach kreeg tijdens 'Het Journaal Laat'. Het fragment werd menigmaal gedeeld. Dat zorgde er ook voor dat het straattheaterfestival in Boom, waarover de (mislukte) aankondiging ging, heel wat extra publiciteit kreeg. De organisatie wilde haar daarvoor bedanken vandaag, met een bosje bloemen.

Nieuwsanker Goedele Wachters werd vandaag letterlijk in de bloemetjes gezet door 'Theater aan Twater', het straattheaterfestival dat Goedele vorige week de slappe lach bezorgde. "Het was niet mijn bedoeling om jullie zoveel extra aandacht te bezorgen. Toch bedankt", tweette ze.

Vorige week verscheen in het VRT Journaal een reportage over 'Theater aan Twater'. Verschillende excentrieke topartiesten gaven daar een show. Erg spectaculair en blijkbaar ook grappig, volgens Goedele althans. Zij kon tijdens de aankondiging haar lach niet bedwingen. En dat leverde een hilarisch momentje op voor de kijkers. Het fragment werd ontzettend veel gedeeld en zo kreeg ook 'Theater aan Twater' onbedoeld veel extra aandacht.

2 Deze gekke man kreeg nieuwsanker Goedele Wachters aan het lachen.
VRT Deze gekke man kreeg nieuwsanker Goedele Wachters aan het lachen.

Lees meer