2 Felicity Huffman werd vorige maand veroordeeld tot een celstraf van 14 dagen voor het omkopen van een universiteitsmedewerker.
AP Felicity Huffman werd vorige maand veroordeeld tot een celstraf van 14 dagen voor het omkopen van een universiteitsmedewerker.

‘Desperate Housewives’-collega haalt uit naar Felicity Huffman

Waar Eva Longoria (44) het nog openlijk opnam voor haar voormalig ‘Desperate Housewives’-collega Felicity Huffman (56), tapt Longoria’s televisie-echtgenoot Ricardo Chavira (48) uit een heel ander vaatje. De acteur heeft in een aantal, inmiddels verwijderde, tweets laten weten dat hij de gevangenisstraf van twee weken ziet als “white privilege”.

Chavira uitte zijn mening op niet mis te verstane wijze via het sociale medium. “Dit is klassenjustitie. En ik heb het 8 jaar lang meegemaakt, dus ik weet waar ik het over heb”, schreef hij. “Verantwoordelijkheid nemen betekent helemaal niks voor dit soort mensen. Als halfbloed heb ik hier mijn hele leven lang al mee te maken en heb ik hun fijne kneepjes dagelijks mogen aanschouwen wat betreft culturele voorkeuren. Maar whatever. Deze straf is niets meer dan een kleine tik op de vingers. Sorry, maar dit slaat echt helemaal nergens op.”

Hoewel Chavira niet specifiek de naam van zijn oud-collega Huffman noemt, is het duidelijk dat hij zijn pijlen op haar zaak richtte met zijn boze tweets. De twee werkten acht seizoenen lang samen bij ‘Desperate Housewives’, waarin onder meer Eva Longoria, Teri Hatcher en Marcia Cross speelden. Chavira vertolkte de rol van Carlos Solis.

Huffman werd vorige maand veroordeeld tot een celstraf van 14 dagen voor het omkopen van een universiteitsmedewerker zodat haar dochter toegelaten zou worden.

2 Ricardo speelde in ‘Desperate Housewives’ de rol van Carlo Solis, de man van Gabrielle, een rol van Eva Longoria.
INTERNET Ricardo speelde in ‘Desperate Housewives’ de rol van Carlo Solis, de man van Gabrielle, een rol van Eva Longoria.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • an kobe

    Ik vraag me toch af wat het nut is van zo'n gevangenisstraf. Ze vormt geen gevaar voor de samenleving, terwijl een gevangenisstraf de samenleving wel geld kost. Een monsterboete, dat zou de samenleving daarentegen wel iets opleveren.

Lees meer