Instagram/@jokevandevelde1

"Geen zorgen": Joke Van de Velde reageert op geschrokken reacties op haar magere figuur

Geschrokken reacties op het net bij een wel heel opvallende foto van Joke Van de Velde. Volgers van haar instagram merkten massaal op dat de ex-Miss België wel heel mager lijkt. Van de Velde is zich ervan bewust maar verloor naar eigen zeggen kilo's door de marathon die ze recent liep en de breuk met haar vriend.

"Ja, ik ben vermagerd," klinkt het. "Maar dat komt vooral door het lopen van een marathon en de langer voorbereiding die daaraan vooraf ging. Ik heb nochtans superveel pasta gegeten om voldoende koolhydraten binnen te krijgen, maar zo'n afstand lopen vergt erg veel van een mensenlichaam. Hierbij komt ook dat het de afgelopen maand erg stressy en emotioneel is geweest: ik had erg veel werk en moest tevens de breuk met mijn vriend verwerken. Die combinatie was zwaar en bij mij vertaalt zich dat naar maagproblemen. Maar geen zorgen. Ik ga voor een gezond en sportief lichaam en zal wel weer snel bijkomen. In no time ben ik weer de Joke van weleer."

Turn your face to the sun and the shadows fall behind you ❤️ Sta wat mager door voorbereiding en lopen marathon maar I will be back

1,378 Likes, 106 Comments - joke van de velde (@jokevandevelde1) on Instagram: "Turn your face to the sun and the shadows fall behind you ❤️ Sta wat mager door voorbereiding en..."

Lees meer