AFP

‘Hulk’-acteur Mark Ruffalo is niet blij met de vergelijking van Boris Johnson: “De Hulk werkt wél goed in een team”

‘Avengers’-acteur Mark Ruffalo (51) is er niet mee opgezet dat de Britse premier Boris Johnson Groot-Brittannië vergeleek met zijn personage de Hulk. “Boris vergeet dat de Hulk alleen vecht voor wat goed is.”

“Boris Johnson vergeet dat de Hulk alleen maar vecht voor wat goed is. Kwaad en sterk kan ook destructief zijn. De Hulk werkt het best wanneer hij in teamverband werkt, alleen is hij een ramp. Daarbij, hij heeft altijd dokter Banner met zijn wetenschap en rede”, haalt de acteur uit op Twitter.

(lees verder onder de tweet)

De premier vergeleek zijn land recent met de superheld. “Hoe bozer de Hulk wordt, hoe sterker hij wordt en hij kan altijd ontkomen, hoe hard hij ook vast lijkt te zitten en dat is hetzelfde met dit land”, aldus Boris Johnson. De premier had gesuggereerd dat Groot-Brittannië op Hulkachtige wijze zou ontsnappen uit de EU.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • erik ramaekers

    Groot Brittannië is eerder als Gollem uit The Lord of the Rings.

  • Ghislain Geerts

    Ja Boris is de hulk in clownspak .

Lees meer